Recension av Bluetooth-högtalare – Sandstrøm Vibe 2.1

Publicerat av Linn Jalakas den

Kom till Elgiganten för några månader sedan och behövde en bra högtalare till vardagsrummet. Syftet skulle vara att spela upp musik och podcastar i vardagsrummet, gärna trådlöst från mobilen men även fungera som högtalare till datorn. Förklarade att jag ville ha bra ljud och säljaren frågade vilken budget och jag svarade att den skulle ligga runt tusenlappen, max femtonhundra kronor. Eftersom vi inte har så stor lägenhet känns det inte som någon idé att kräma på med mer. Detta var säljaren mycket skeptisk till. Nåväl, vi gick till högtalaravdelningen och där förklarade han att jag måste punga ut med minst 3000 kr för att få någorlunda ljudbild. Det var inte riktigt vad jag tänkt, så jag tittade runt lite men övergav ganska snart den idén och begav mig på eget bevåg till avdelningen för datorhögtalare. Där hittade jag den här skönheten – Sandstrøm Vibe 2.1, som faktiskt är ganska snygg för att vara just en, datorhögtalare.

Sandstrøm Vibe 2.1 – Levererar den?

Supernöjd med ljudet för prislappen, självklart skulle det låta annorlunda med en Bose-högtalare men Sandstrøm Vibe 2.1 levererar gott nog för mitt syfte. Den är snygg och har trevliga notisljud, t.ex. när den kopplar upp mot Bluetooth och den beter sig som man förväntar att den ska bete sig. Mycket nöjd med prislappen.

Namn: Sandstrøm Vibe 2.1

Cirkapris: 1000 kr

Fördelar:

  • Bluetooth fungerar felfritt, bra ljudsignaler som t.ex. indikerar när maxvolym har nåtts.
  • Snygg
  • Bra ljud för pengarna

Nackdelar:

  • Den första jag köpte hade ett fel i basen vilket gjorde att det basen tog över hela ljudbilden och det skorrade något fruktansvärt. Lämnade tillbaks den och fick en ny helt felfri.
  • Minns inte Bluetooth-kopplingen, så varje gång du lämnar bostaden får du koppla upp dig igen.

Länk till en återförsäljare:

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2864386 


0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.