Många bollar i luften – eller så fyllde jag kalendern

Publicerat av Linn Jalakas den

Ute skiner solen, det börjar bli kallare, löven börjar tappa sin gröna färg och falla ner till marken. Men i mitt huvud brinner idéerna och inspirationen. Så många projekt, engagemang och aktiviteter. Med risk för att låta otroligt klyschig – jag älskar att ha många bollar i luften!

Imorse kl 8 serverade jag kaffe åt morgontörstiga studenter i rollen som event- och PR-ansvarig för studentföreningen SKIP. PÅ eftermiddagen deltog jag i ett informationsmöte för en annan studentorganisation. De bygger IT-projekt och implementerar projekt ute hos offentliga organisationer och företag, ska bli spännande och se min roll i det hela och vart det landar. Kanske kan jag äntligen lära mig programmera appar?

I helgen ska jag vara med och arbeta som volontär för andra gången i mitt liv. Med BARN! Det kan ju inte bli annat än roligt! Dessutom har tankarna för examensarbetet satts i rullning – temat är framtidsrelaterat kan jag säga i alla fall. Och snart är det dags att planera skidresan Skiweek med vännerna!

Hösten ser ljus ut!

Kategorier: Övrigt

0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.