Många bollar i luften – eller så fyllde jag kalendern

Ute skiner solen, det börjar bli kallare, löven börjar tappa sin gröna färg och falla ner till marken. Men i mitt huvud brinner idéerna och inspirationen. Så många projekt, engagemang och aktiviteter. Med risk för att låta otroligt klyschig – jag älskar att ha många bollar i luften!

Imorse kl 8 serverade jag kaffe åt morgontörstiga studenter i rollen som event- och PR-ansvarig för studentföreningen SKIP. PÅ eftermiddagen deltog jag i ett informationsmöte för en annan studentorganisation. De bygger IT-projekt och implementerar projekt ute hos offentliga organisationer och företag, ska bli spännande och se min roll i det hela och vart det landar. Kanske kan jag äntligen lära mig programmera appar?

I helgen ska jag vara med och arbeta som volontär för andra gången i mitt liv. Med BARN! Det kan ju inte bli annat än roligt! Dessutom har tankarna för examensarbetet satts i rullning – temat är framtidsrelaterat kan jag säga i alla fall. Och snart är det dags att planera skidresan Skiweek med vännerna!

Hösten ser ljus ut!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.