LondonSwede Nathalie – Presentation

Publicerat av Nathalie Carlberg den

Mitt namn är Nathalie Carlberg, 24 år gammal självutnämnd expert på tv serien Vänner.

Jag är född och uppvuxen i Halmstad, Halland. Där lärde jag mig att bokstaven ’R’ inte hör hemma i svenskt tal, att fotboll är det bästa som har hänt mänskligheten och att dom andra barnen på gatan alltid är lite bättre.

Jag har alltid haft ett stort intresse för IT, nära att den även överskrider min fascination för djuret koala.
(Random Fact: Koalan kallas ofta för koalabjörn – vilket är felaktigt eftersom den saknar släktskap med björnar).
Det kändes självklart för mig att bege mig till Göteborg för att studera Informatik efter gymnasiet. Jag trivdes så pass bra att jag blev kvar även efter mina studier och har nu arbetet på Knowit Decision Göteborg som IT konsult inom Microsoft BI i snart 1½ år.

Men i våras bestämde jag mig för att jag var trött på Göteborg och ville istället pröva lyckan i London. Så om 7 dagar beger jag och min kompis från universitetstiden (som inte hade något bättre för sig, eller rättare sagt – hon hade inte något att göra tills Game of Thrones är tillbaka i juni nästa år) till England! Inget jobb och ingenstans att bo. Men jag är inte de minsta orolig (lögn). Som min mormor alltid säger – ”Livet är mer än att bara bo” – Vet fortfarande inte vad de betyder..

Men i alla fall, det är mycket kvar att fixa innan jag åker – många avsked som ska ges, en utflyttningsfest, mycket packning och mycket saker som måste lämnas kvar. Bland annat min ukulele kommer att behöva tillbringa en tid i förråd..

Jag ser fram emot att dela med mig av min 24-årskris. Med berättelser och erfarenheter av att flytta till London, utan en fast plan, ett överliggande BREXIT och rumskamrat som är vegetarian.

Kategorier: Exit GothenburgGo:London

0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.