Exit Gothenburg

Publicerat av Linn Jalakas den

Exit Gothenburg

Avsnittet Exit Gothenburg handlar om att lämna Göteborg. Ena delen berättas av Nathalie, som flyttar till London för att pröva lyckan. Andra delen berättas av mig då jag flyttar till Stockholm och ska leva livet som söderböna i Stockholms hetsiga tempo.

Presentation

Nathalie Carlberg är en av mina bästa vänner som jag har lärt känna under studietiden här i Göteborg. Hon är 24 år och IT-konsult inom BI-området. På fritiden är hon en hurtig fotbollsutövare, löpare men även grym på TV-spel och ett stort Justin Bieber-fan. Med näsa för italienska viner, god mat och härliga öler ses vi gärna på stan för att pröva nya restauranger, hemma på middag hos någon av våra vänner eller i TV-soffan framför Playstation. Om bara några dagar går flyget. Hon kommer att presentera sig själv lite mer längre fram.

Som jag tidigare skrivit ska jag flytta till Stockholm, närmare bestämt Södermalm till en tvåa på 45 kvm där jag kommer att bo med Emil. Efter många om och men bestämde jag mig i somras för att ta klivet och flytta. Men redan i vintras började jag tänka på det men var inte redo att lämna min familj, mina underbara kollegor på Göteborgskontoret eller mina fina vänner. Men efter en resa till Budapest och Prag i somras så kändes det som att tiden var mogen. Och som en vis kompis sade:

”Om du ångrar dig är det ju bara att flytta hem igen”

Det gjorde beslutet lite lättare och någon gång är jag ju ändå tvungen att lämna studentlägenheten. 

Framöver

Mer uppdateringar om vad som pågår i huvudet på oss inför, under och efter flytten kommer här under kategorin ”Exit Gothenburg”. 


0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.