Det har jag lärt mig 2014

Publicerat av Linn Jalakas den

Utvärderingar är populärt har jag sett. Både i utbildningar, i arbetet och i den personliga utvecklingen. Allt vi gör ska utvärderas, mätas, räknas och ”kännas efter”. Så jag får väl hoppa på trenden och se vad det här året har lärt mig hittills.

2014 har lärt mig:

  • att jag har mer tid än vad jag trodde
  • att jag ska använda min tid bättre och smartare – göra mer av det jag egentligen vill göra. Och mindre av det jag inte vill göra men som jag ofta lägger mycket tid på (*host* redigera layouten på uppsatser eller städa när man har viktigare saker att göra *host*)
  • att dricka kaffe varje dag
  • att köpa en kaffe i handen är dyrt
  • att brygga kaffe hemma
  • att springa är inte bara jobbigt, det kan vara kul också (speciellt att följa statistiken!)
  • Äta selleri
  • Njuta mer av fritiden – men också arbeta mer!
  • att älska Mad Men

 

Avslutningsvis tipsar jag om min bästa sellerisallad som jag komponerat alldeles själv! Den har en lite nötig smak i morötterna som perfekt möter sellerins syrliga (?) smak. Se inlägget här.

 


0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.